tiistai 9. kesäkuuta 2015

Flunssaa ja alemyyntejä

Me ollaan nyt oltu Joelin kanssa kumpikin aika kipeenä, ei oo oikee jaksanu tehä mitään, mutta silti pitää juosta joka paikassa. Huoh. Noh eilen sitten tulin uudestaan kipeeksi, ja samalla häntäluuhun tuli sellainen ikävä patti jota kutsutaan nimellä "sinus pilonidalis" ja on muuten aivan veemäinen vaiva. Oon kärsiny jo monta vuotta, nyt se on selvästi levinny ja leikkausta odotellessa.

Joka tapauksessa, käytiin tänään silti Joelin kanssa H&M:ssä pyörähtämässä ja sieltä löytyikin ihan kivaa ja tarpeeseen tulevaa pikkukrääsää puoli ilmaiseksi.

Oli pakko ostaa kun törmäsin, oon nimittäin pitkään ollut ostamassa sellaista kynsilakkaa joka olisi mahdollisimman neutraali, sillä mulla kynsilakka kuin kynsilakka ropisee melkein heti pois, niin saa silti sellaiset arkiset vähän paremman näköiset kynnet ja ei heti näy tyhmästi että kuinka se on lohkeillut. Ja hintaahan näillä oli yhteensä se 1 euro, eipä haittaa vaikka ei olisikaan mikään super lakka.

Siinä samalla näin nähä pussukat, kynsien hoitoon ja jalkojen hoitoon. Päätin ostaa kummankin, kun kummassakin oli jotain mitä tarvitsin ja loputkin tulevat käyttöön. Saa varpaatkin hyvin lakattua ;) Hintaa näillä oli euron kappale.

Tänään tajusin, että mun on ihan pakko ostaa itselleni teippirulla, että saan nuo koiran karvat pois vaatteista. Ennen Nanosta ei ole pahemmin mitään lähtenyt, mutta nyt sen ei tarvitse olla kuin hetki sylissä, niin johan karvaa on horisonttiin asti. Eipä tuotakaan hinnalla oltu pilattu, 1 euron maksoi :D Ja sitten kaikista paras, tuollainen pompula jossa on kukkia, näyttää niin nätiltä kun laittaa tavallisen ponnarin ja varsinkin nutturan kanssa. Kukat asettuvat nätisti ja tasaisesti ponihännän ympärille =) hintaa 3 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti