lauantai 17. toukokuuta 2014

Long time no see


On niin paljon tapahtunut kaikkea, että en oikein ole kerennyt juuri mitään ylimääräistä tekemään! Tänään kumminkin on tullut otettua rennosti, syötyä hyvin ja parit neuvoa antavatkin tuli otettua, tosin viidennen kohdalla neuvoksi tuli, että pakko päästä kotiin nukkumaan. Noh, aina ei voi jaksaa! Kaverini tuli helsingistä käymään ja käytiin vähän rantsussa grillailemassa, kun oli niin nätti ilma tänään!





Tänään myös käytin pitkästä aikaa huulipunaa! Sopii mielestäni itselleni hyvin, tosin en kunnolla osaa käyttää, pitää olla jotenkin liian varovainen tai sitten en ole vain tottunut. Hankin snakebitenkin tuossa takaisin, kyllä sekin vain on niin "mun" lävistys että!
Sain myös uudet työhousut! En ole ennen edes nähnyt punaisia työhousuja, mutta nuo ovat aika kivat! Ei perus mustat tai harmaat. Saa uutta puhtia työn tekoonkin kun on uudet housut jalassa. ;)

Näin yksi yö unta, että sain chihun ja annoin sen nimeksi Herra Hitler, mutta koska aloin ajattelemaan, että jossain koirapuistossa voisi liikaa pahoja katseita tulla, aloin kutsumaan sitä Hitiksi. Selvästi enneuni! Kuvassa on serkkuni koira Diego, tekisi joka kerta mieli heittää se vain taskuun ja livahtaa kotiin! 
Kuvat varmaan on miten sattuu, kun kirjoitin pikaiseen vain puhelimella, korjailen pikapuoliin tietokoneella :)


 Ei meinannu kertakäyttö grilli sammua, kellui vain menemään!
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti