perjantai 23. toukokuuta 2014

Summer <3

Nyt on ollut kyllä kauheat nuo helteet! Mutta mä talvi-ihmisenä oon ollu jopa innoissani ja kestäny tän kaiken vikisemättä! Kunnon siivous inspiraatio iskeny ja kämppiksen kanssa sovittiin, että ensi viikolla vaihdetaan asunnossa vähän ilmettä. 

  
Tänään on tullu oltua koirapuistossa E:n, Rambon ja Rockyn kanssa. Rocky on mun toinen kummikoira ja oon tosi paljon sen kans tekemisissä ja ajateltiin E:n kandda, että voitaisiin mennä tottelevaisuus kouluun Rockyn ja Rambon kanssa.

Rocky on uros, noin 6kk vanha ja siinä on sakemannia, amistaffia, dogoargentino, sharpei ja rotwaileria. Aikamoinen sekamelska, mutta hyvin kiltti ja tottelevainen! Ja erittäin komia!


Rambo on narttu, yhden vuoden vanha ja siinä on sakemannia ja suomenlapinkoiraa. Rambo on kanssa todella kiltti ja erittäin nätti, mutta välillä korvat häviää niinkuin jokaisella koiralla.. ;)


Löysin kierätyskeskuksesta pari kuukautta sitten 2eurolla aika kivat sandaalit, mutta en tykännyt niiden liruusta naruista, jotenka nauhoitin ne uudestaan. Itse kyl tykkään tietenkin kaiksesta raasta värisestä, niin omaa silmää ainakin miellyttää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti