tiistai 24. kesäkuuta 2014

Jussis

Aikaisemman tekstin julkaisussa oli ollut jotain häikkää, kai se nyt jo näkyy. Tuli vietettyä aivan mahtava juhannus! Torstaina menin virroille perhetuttavien luokse ja vähän juhlittiin, paljuiltiin ja saunottiin vanhaan malliin. Olisin halunnut sinne jäädä, mutta itselläni oli jo muita suunnitelmia, enkä niitäkään halunnut peruuttaa. 


Veera 7v teki mulle aivan ihanat festarikynnet! En itse ainakaan olisi saanut lakattua niitä noin hyvin, saatika tuon ikäisenä! Tytöstä tulee vielä kynsitaiteilija ;)
Seuraavaksi menin serkuilleni mänttään, jonne oli tulossa myös 1 serkku valkeakoskelta ja hänen uusi naiskokelaansa. Ennenkuin pääsimme juhlan tuntuun, kävimme katselemassa setäni hevosia.


Jos en väärin muista, olin nähnyt Jupinan muutaman tunnin vanhana, satuin juuri silloin olemaan mänttässä, ja mentiin serkkuni Emilian kanssa heti aamulla katsomaan kun varsa oli syntynyt. Harvinaisia hetkiä elämässä näin kaupunkilais tytölle!

Seuraavana päivänä tapahtui jotain mitä en olisi ikinä voinut uskoa, ja itken henkisesti osittain sisältä vieläkin.... Leikkasin hiukset lyhyeksi. Tai no, pidempi polkka, mutta minulle lyhyt! Meni niin hermot kun hiukset menivät hamppuuntumaan, että päätin että kaikki huonot hiukset kunnolla pois ja alkaa kunnollinen kasvatusprokkis!

Eivät ne pahalta näytä, mutta silti. Tosin, nyt hiukset ovat terveessä kunnossa ja helppo kasvattaa oma hiusväri takaisin. Olen jopa alkanut tottumaan näihin, mutta silti meni tilaukseen clip on- pidennykset.
Seuraavaksi lähdimme Emilian kanssa Himokselle. Lähteminen/matka ja hieman kaikki aikataulussa meni minuutin verran pieleen, mutta oli aivan mahtava reissu! 


Musiikki oli hyvää, juoma liiankin hyvää ja seurakin aivan mahtava! Täytyisi useamminkin päästä festareilla käymään, tosin onhan nuo vähän turhan tyyriitä reissuja. Jos vaikla ensi kesäksi säästäisi rahaa, että pääsisi ihan parillakin käymään.


Nuo aurinkolasit hävisivät taivaan tuuliin, en kerennyt käyttämään kuin pari tuntia. Harmittaa vieläkin. Mutta onneksi festari lippis säilyi, pääsee lippis kokoelmaan, josta jotakin niistä ehkä kerran vuodessa käytän. Muttakun, hienoja ovat! En tosiaan alueelle uskaltanut järjestelmäkameraa mukaan ottaa, olisi kumminkin mennyt rikki tai hävinnyt. Ja kaikkialle muualle unohdin ottaa sen mukaan, niinkuin tavallista.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti