perjantai 20. maaliskuuta 2015

Bemmi minkä teit..

Käytiin J:n kanssa käyttämässä BMW:tä katsastuskonttorilla viikon aikana. No hylkyhän siitä tuli, tosin onneksi vain käsijarrun kohdalta, mutta uudet umpiotkin pitäisi ostaa. Olen vaan jo pitkään halunnut angel eyet, mutta taitaa tähän rahatilanteeseen mennä aivan liian kalliinpuoleiseksi semmoisten hankkiminen. Tosin, ykkäisin autosta enemmän sen jälkeen, ei tarttisi ehkä enään kuin viisi kertaa päivässä itkeä "Oi miksi, oi miksi minulla on BMW!?" mutta antakaamme tämän anteeksi, autohan tuo vain on.



Ensimmäistä kertaa kävin Lohjan Leijonakatsastuksessa jota sinäällään ihmettelen miksi sielä ennen ole käynyt sillä työni puolesta tulee käytyä joskus parikin kertaa viikossa katsastelemassa autoja. Ei kyllä jää viimeiseksi kerraksi, huomaa kyllä että homma on vasta lähtemässä käyntiin mutta oikein hyvää yritystä on. Itseänihän nuo yltiösöpöt donitsit ihastutti ja taas Joel sai sanoa, että miksi kaikesta pitää ottaa kuva. Koska söpö? Joka tapauksessa, ainut mitä olisin kaivannut, oli että oli aaaaivan ihanan kaunis ilma ja olisin halunnut ulkona istuskella katsastusta odotellessa kun olin vielä fiksuna tyttönä ottanu korkkarit jalkaan. Eli ulkopenkki, kiitos. Muuten oli palvelua myöten oikein mukavata! =)



Kävin tänään kaveria moikkaamassa tuossa lähikuppilassa, kun on sielä töissä, ja on tullut aivan uusi lonkero! Mustaherkukan makuinen! Oli oikein hyvää, voisi sanoa, että kuin mustaherkukkamehua ja hiilihappoja kera alkoholin. Itse tykkäsin, ihan varmasti tulee parit kesällä nautittua aurinkoa palvoen terassilla. Näitä ei ole vielä alkoon tullut, on vain tukussa, mutta kuppiloissa joissain on. Lohjan Kayatepessä ainakin on! Kaikki siis maistamaan ;)


Napoltakin terveiset <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti