keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pinkkiä kaikkialla..

..Niin hiuksissa kuin kylppäri täynä. Ensimmäinen ajatus projektista oli "No, tulipahan ainakin kylppäri värjättyä" ja vuokranantaja kiittää! Olen muutaman päivän nyt miettinyt pähkinä punaisena, mitä tekisin tälle karmealle kuontalolle, joka oli oranssin, keltaisen, lilahtavan homehdittavan joku? Päätin että palaan taas kirkkaisiin väreihin, ne olen kokenut kaikista parhaimmiksi pysyvyyden ja näyttävyyden kannalta. Ekana olisin niin kovin halunnut siniset/turkoosit, mutta ajatus siitä, että homma kusahtaisi oikein kunnolla tai samantien haalentuisi sellaiseksi ihanan homeenväriseksi ei oikein lämmittänyt, niin päädyin, että tulee joko pinkki, punainen tai violetti. Pinkkihän siitä nyt tuli, vaikka ei ihan se kaikista paras, sillä otin hieman tummemman sävyn, että oma hius ja pidennykset mätsäis mahdollisimman hyvin keskenään. . Eikä sekään mennyt niinkuin elokuvissa, tietenkään. Väri ei meinannut levittyä ei kirveelläkään, ja hieman jäi pidennykset kröhöm... laikukkaaksi/ei tasaiseksi. Mutta kyllä saa nyt luvan kelvata, ens kerralla sitten tasaisemmin.

Olen aina käyttänyt shokkiväreissä Crestolin Color Glossia, ja olen todennut kaikki järkyttävän hyviksi ja riittoisiksi. Aikoinaan kun itselläni oli violetti (exotic violet), tarvitsi vain tyven takia värjätä 2kk välein, blondin lisäksi vain shamppoon mukana kulunut osa ja hieman laittaa väriä kirkastamaan latvoihin. Punaisenkin (cool red) kanssa pärjäsin hyvin kirkkaana melkein sen 2kk. Ainut mikä on ollut karmea pettymys, oli tuo oranssi (sun orange) joka lähti kahdessa pesussa suoraan viemäriin. Nyt oli vuorossa flamingo pink.

Lopputulos oli ihan hyvä, oikeastaan sellainen mitä osasinkin odottaa. Takana eron näkee aika selkeästi, mutta kun hiukset ottaa eteen niin ei juurikaan ole mitään eroa. En halua kumminkaan leikata omia hiuksiani kerroksittain, kun vihdoinkin olen ne suurinpiirtein samanmittaisiksi saanut. En tosiaan enään värjää ollenkaan muilla kuin suoraväreillä, jotenka tyvi on omaa väriä, mutta se ei itseäni haittaa. Onneksi on vielä tuo blondi osuus niin voi leikkiä shokkiväreillä, todennäköisesti tulen aina pitämäänkin sellaisden "liukuväri" meiningin.


Kuva takaa, en ole viitsinyt ollenkaan muokata kuvaa, että näkee kunnolla värieron. Noh, menettelee. Valoisuus tekee toki tepposet.

Tästä näkeekin suurinpiirtein, että kyllä ne tuossa edessä hyvin sulautuvat omien hiuksien joukkoon. Ihanaa, vihdoinkin ylihelpot pidennykset <3

Täytyy kyllä silti sanoa, että pitää tämän asian kanssa vielä kirota ja hioa hieman, mutta nyt olen kumminkin ensimmäiseen rääpäisyyn suht tyytyväinen. Pystyy sentään käyttämään, ilman että tuntee näyttävänsä ihan toopelta. 


Tässä vielä pakollinen selfie ilman pidennyksiä. Me like it!

Tehtiin myös Joelin kanssa tänään Crazy Factoryyn tilaus, saa ensi viikolla uusia venytys- ja läväri koruja, hieman vaihtelua elämään ;)

Vielä Naposelta terveiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti