perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kasvihuoneilmiö

Käytiin Joelin kanssa Salossa hoitamassa eräs työ asia ja samalla käytiin syömässä aivan tajuttoman halpaa pizzaa ja kebabbia. Kumpikin oli 4,5e kappale. Ei tuli lohjalla kuuloonkaan! Oli hyvää, tosin hieman jäi kaivertamaan mihin se oma valkosipuli jäi pizzasta matkan varrelle... En kyllä jaksanut valittamaan mennä, nälkä oli niin kova. Ja salossa paistoi ihanasti aurinko




Matkalla halusin poiketa kasvihuoneilmiössä. Itse olen jokus aikaisemminkin sielä käynyt, viimeksi viime kesällä mutta vain käytiin syömässä sielä kun työmaa oli niin lähellä. Nyt halusin vuosiin käydä oikein kiertelemässä, ja mikä siinä kun tuo oli takaisintulomatkan varrella. Joel ei ole ikinä edes käynyt, ja tykkäsi oikein kovasti! Paikkahan on täynä ihan kaikkea mahdollista, mitä sinäällään kuvitella saattaa. Ja jotenkin omasta mielestä aivan ihanan huvittava paikka, siksi siitä niin paljon tykkäänkin. Olisi ihanaa jos oma asuntokin voisin olla jotenkin noin hupsu.



Löydettiin tälläiset yltiösöpöt avaimenperät joissa on kirjain. Päätettiin että Joel ottaa P:n ja itse otidn sitten J:n. Jotenkin niin kiva idea, tavallaan kivempi kuin kaulakorut.



Ja sielä oli aivan ihana tämä nallemeri. Jos itsellä olisi kartano, yksi huone varmaan täyttyisi pehmoisista ihanuuksista ja halailisin niitä pitkin päivää ja möyrisin sielä. Pöly allergia kiittää!



Kuinka vänkä idea, että keskellä kauppaa on silta! Mä oon aina ollu jotenkin kieroutuneella tavalla silta hullu. Ne on vaan jotenkin niin siistejä.



Pupukonttori! Maailman siistein idea (kanssa) Niin maailman ihastuttavin juttu että oksat pois.


Nähtiin myös tämän vuoden ensimmäinen hereillä oleva leppäkerttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti