keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Oh, ice cream

Hyi, tässä tuli hypättyä vaa'alle ja saatua sydäri ja heräte, että nyt pitäis alkaa taas katselemaan mitä sitä suuhun tunkee. Onneksi onkin ollut jonu järkyttävä himo ihmeellisiin terveys ruokiin, niin eipä tuo ollenkaan haittaa, ei enään sipsipussit oikein houkuta. Mutta silti jotai hyvää naposteltavaa täytyisi olla....

Ostin ikeasta tälläiset "tee itse mehujäätä"  hässäkän ja innostuneena aloin vääntämään, niitä ihania mehujäitä joista lähtee maku ensimmäisellä imaisulla ka muuten suu jäässä imeskelet jääpalikkaa. Päätin siis tehdä asialle jotain, haluan itse tehtyä mehujäätä NYT HETI. Näppäränä tyttönä google käyntiin ja sieltä sitten kaivelemaan inspiraatiota minun herkkuuni 


TADAA! Aivan järisyttävän maukas rakkauspakkaus! Muokkailin itse hieman ohjeita, mutta laitoin kerroksittain AB jugurttia, vadelma mehukeittoa ja murensin pakastevadelmia sekaan. Ei sen enempää, ei sen vähempää. Kiiwin kanssa sama kombo oikein hyvä, ehkä jopa omaan makuun vieläkin parempi. Löytyi siis hieman terveellisempi nami näin kun kesäkin tuloillaan ;)


Sain vihdoinkin mun himoitsemia trikookuteita ja kun onnea täynä virkkailin, niin toki Naposen oli pakko tunkea mukaan. Eipä tuota minun virkkaaminen paljoa häirinnyt ;)

Ja tottakai pakko avautua hieman eilisestä pelistä. MITÄ HITTOA OIKEESTI!!? Kyllä siinä on niin mätämuna tuomari jos joku. Ei vuosi sitten lähellekkään näin paljon ottanu päähän. Nyt ottaa. 


Huh, saipahan jonnekkin itkeä. Joelia kun ei tuo jääkiekko kiinnosta. :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti