lauantai 8. elokuuta 2015

Hiukset käkkärälle

Vaikka mitä tekisit, tuntuuko siltä että hiukset eivät kiharru vaikka mitä kikkas konsteja käyttäisi? Niin minustakin. Oon aina tapellu tämän niin ihanan suoran silkkisen tukan takia, jossa ei edes pysy ponnari jos ei rääkkää sitä kuoleman rajamaille niinkuin tällä hetkellä olen tehnyt. Tähän mennessä, ainut laitos tai vastaava joka on kihartanut mun hiukse ton GHD rauta, mutta kun en ole ihan raskinut pistää niin montaa kolikkoa siihen, kun olen pelännyt että pölyttyisi vain kaapissa ja rahat menisivät hukkaan. Olen monesta blogista lukenut, että lämpörulilla saisi ihmeitä aikaan, ja juuri tälle lasiselle hiustyypille saisi näillä ihmeillä pysyvät kiharat. En ole viitsinyt siihenkään pistää ikinä rahojani haisemaan, koska en ole sellaisia ikinä käyttänyt niin en tiennyt että pureeko tähän tukkaan.

Tässä tuo liru nyt on. Mitä vain teen, aina saman näköinen... :D

Olisi varmaan aika värjäilläkkin, mutta en vielä ole varma, että siirrynkö kokonaan kasviväreihin vai yritänkö vielä olla hetken blondi

Facebookissa on sellainen kuin roskalava yhteisö, jossa ihmiset saavat antaa ylimääräiseksijääneitä tavaroita ilmaiseksi. Se on todellä kätevä, pääsee nopeasti tavarasta eroon jos haluaa ja sieltä välillä onnistuu löytämään löytöjä. Ja minähän löysin sieltä lämpörulat! Oikein vanhat Remingtonit, mutta kumminkin luvattiin että ne toimivat. Olihan ne sitten pakko käydä hakemassa, että pääsisi vihdoinkin kokeilemaan, että tekeekö noilla mitään, ostaa sitten joskus paremmat jos haluaa. Ajattelin kanssa, että kyllähän noiden on pakko asiansa ajaa, samalla perjaatteella toimivat kuin nykyaikaisetkin. Kaikki tarvittava oli mukana laatikkoa myöten ja ei kuulemma oltu juurikaan käytetty, ja sen kyllä huomaa! Oli aivan mahtava löytö taas kerrakseen.


Tässä nuo rullat.

Vaikka rullat ovatkin pientä kiharaa varten, päätin vain että laitan suurempia osioita rulliin, ettei tulisi ihan kauhean säkkärää. Rullat olivat käyttövalmiit n. 10-15 min päästä ja sitten eikun rullaamaan niitä päähän.


Rullien laittamista on pakko harjoitella, en oikein onnistunut siinä niinkuin halusin... Tosin en ole kauheasti rullia ikinä käyttänytkään. Laitoin vain puolet, sen verran isoja osioita tein.


Sitten kuva kiharoista. Siis aivan uskomatonta, 10 minuutin päässäpitämisen jälkeen ilman miinkäänlaisia tököttimiä tuli tälläinen lopputulos! En olisi ihan näin pientä kiharaa halunnut, mutta tuo ei haittaa kun hieman laskeutuu. En ole tässä muutakuin sukinut hiuksiani sormin, normaalissa käytössä kyllä kevyesti käytän harjan kanssa läpi. Harjauksen jälkeenkin ilman mitään aineita pysynyt koko illan koti olosuhteissa, en viitsinyt laittaa muotovaahtoa lakkaa tai muuta vastaavaa ettei tarvitse hiuksia pestä vain sen takia. Olen kyllä todella vakuuttunut! Ja päähän laittamiseenkin meni vain se vaivaiset 5-10 min. Sitten kun saisi siistimmin rullat päähän, niin se on siinä. Nyt mulla on mahdollisuus saada ihana kihara tukka, mistä olen aina haaveillut simppelisti. Ja tätä kirjoittaessani huomasin, että tuo minun nenäkoru on tuossa vikassa kuvassa ihan vinkkelissä, koittakaa kestää sen kanssa.... :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi kiitos! Vielä kun jaksaisi joskus aamulla herätä aikasemmin kihartamaan... :)

      Poista