lauantai 15. elokuuta 2015

Viikonloppu virkkausta

Oih, ompa ollut ihanaa vain lepäillä oikein kunnolla viikonloppu eikä olla tuolla kylillä heilumassa. Kumminkaan en osaa olla tekemättä mitään, joten perjantainahan se iski: Tarvitsen mun ihanalle macbookille nyt tietysti laukun. Otin siis trikookuteen esiin ja aloin virkkaamaan laukkua sen enempiä suunittelematta. No taas sai huomata, että kyllähän sitä asioita ehkä kannattaisi... suunnitella enemmän? Olen siis tuota perus runkoa lukuunottamatta purkanut sen selaiset 5 kertaa, ja thä versioon nyt saan tyytyä... :D Kehtaakohan mennä kouluun tuon kanssa?


Tuollainenhan siitä sitten tuli. En oikein vieläkään tied tuosta vaaleanpunaisesta reunuksesta, mutta parempaakaan väriä ei nytten sattunut olemaan niin saa luvan kelvata. Pitsiliinaa en ole itse nyt virkannut, sain juuri ystävältäni pienen nipun askarteluun ja pakkohan semmoinenkin tähän oli tunkea. Sangat sain kätevästi vanhasta rikkimenneestä laukusta, saa tuosta jotenkin siistimmän oloisen, kun ei niistä mun virkatuista verisoista oikein mitän tullut.


Jotenkin niin tyksin tosta pitsiliinasta tossa laukussa. Oli vain liian iso neula, niin tuli sormet niin kipeäksi kun parsin tuota kiinni niin jälki ei kärsi oikein läheltäkatsomista. :(


Nanokin sattui tulemaan kuvauksiin mukaan.


Mutta tätä mieltä neiti oli koko touhusta.... :D

1 kommentti: