maanantai 3. elokuuta 2015

Menoa ja meininkiä

Huh, on ollu pari päivää hirveästi menoa ja tulla putkella juostu ja ajeltu pitkin kyliä. Eilen käytiin Valkeakoskella hakemassa mun siskonpoika Rasmus mummulle lohjalle kyläilemään, sain nähdä samalla kummipojankin! Se on ihan mahoton pakkaus, piti tottakai vähän esittää kun täti tuli ja ei ollut päikkäreitäkään nukkunut niin meno olikin sitten sen mukaista. Muutenkin vähän riiviömäinen tapaus, tullut tätiinsä ;)


Huomenna tai ylihuomenna taas viedään poika takaisin, samalla ajattelin käydä moikkaamassa serkun tyttöystävää ja katsomassa heidän uutta chihuahua vauvaa! <3 Serkku Tatu on töissä muualla viikot, niin häntä ei näe, mutta jos edes tyttöystävällä olisi aikaa moikata. :)


Aloittelin eilen uuden maton tekemisen! Törmäsin aikoinaan netissä tähän malliin ja on jäänyt niin kovin mieleen, että pakkohan sitä oli alkaa väsäämään. Tällä saa aivan upeita värikkäitä räsymattoja, voi vaihdella sekä langan että kuteen väriä niin paljon kuin haluu oman maun mukaan. Itsellä kumminkin sisustusmaku on enemmänkin sellainen valkoiseen, harmaaseen ja mustaan päin pääsääntöisesti, ja oon jo liikaa väsäillyt kaikkia väriläiskiä, että pakko taas vähän hillitä ja teen ihan mustavalkoisen. Tai lisään hituisen vaaleanpunaista jonkun pari pientä raitaa? Sen näkee sitten, en koskaan oikein osaa koissa kaavoissa pysyä ;)


Tänään meillä oli Joelin siskontyttö Mimmi taas hoidossa, että Joelin sisko sai rauhassa pakkailla. Oltiin porukoilla, missä oli siskonpoika ja serkun lapsetkin tulivat paljuilemaan niin oli Mimmin ikäistä seuraakin sielä. Sitten mummeli vielä paistoi lettuja, ja tottakai Nano piti vahtia ettei vahingossakaan mitään hyvää sieltä tippuisi. :D Mentiin sitten meille ja Mimmin kanssa kasailtiin legoja, ihmeteltiin rottia ja käytiin Nanoakin käyttämässä ulkona. On niin ihana pakkaus sekin tyttö! <3 Hoitikohan se Mimmi pikemminkin mua? ;D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti