tiistai 28. heinäkuuta 2015

IsaDora gel nail lacquer testi päivä nro.3

Voi himpsulin vei, eihän mulla mikään pysy. Täytyy silti sanoa, paljon paremmin kuin normaali lakka (niinkuin aikaisemmin sanoin, ei kestä normaalisti kuin aamusta iltaan ja on jo puolet lähtenyt) mutta silti kaamea koska odotin silti edes viiden päivän ihania kynsiä, mutta ei. 

Eilen en kerennyt ottamaan kuvaa, oli akku loppunut puhelimesta ja olin Hetin kanssa viettämässä tyttöjen iltaa. Oli aivan ihanaa pikästä aikaa, juotiin parit lime lonksut ja aamulla käytiin kiinalaisessa lounaalla. Oih, sitäkin on tullut himoittua jo turhankin pitkään. Käytiin kanssa koirat viemässä pidemmälle lenkille ja kanssa uimassa (tosin vain koirat ui :D) mutta Nano oli sitä mieltä että aivan liian märkää touhua ja se ei oikein tykästynyt. Yllätys :D Joka tapauksessa, en ole mitään järisyttävän ihmeellistä tehnyt, niin en ymmärrä miksi ei mikään lakka pysy. Tosin ei pysynyt aksylli kynnetkään kuin sen 2 viikkoa. :D


Nappasin puhelimella nyt kuvaa noista kynsistä. On jo niin karmeat että pakko uudestaan lakata. Vain peukalot ja toinen pikkurilli on hyvässä kondiksessa. Eilen oli vain etusormien kynaistä vähän lähtenyt, mutta tänään kunnolla ropissut. Harmi kun en saa lähempää kuvaa, on hölmösti melkein puoleen väliin "lohkeillut" lakka viistosti. 


Tässä toinen käpälä. Todella todella kulunut. Hyvin harmillista :( Seuraavaksi pitää vissiin UV-uunillisia kokeilla jos ne pysyisi paremmin. Aion myös antaa uuden mahdollisuuden, jos vaikka pysyisi paremmin. 

Ainiin, ja mielestäni kynsinauhat on tullut paljon paremmiksi, ei ole enään niin kuivan oloiset ja ei lohkeile samalla että tulisi kynnenvihasia. Pitää siis jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti