sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

IsaDora Gel Nail Lacquer

Mulla ei oo oikein koskaan pysynyt minkäänlaiset kynsilakat kynsissä, ovat lähteneet jo illalla tai aamulla jos illalla lakannut puoliksi pois. Kuluu ihan silmissä, ei muutakuin pari tuntia ole nätin näköisena, paitsi varpaissa. Olen jo pitkään haaveillut geelilakoista joita voisin kotona itse käyttää, mutta en ole koskaan viitsinyt ostaa aloituspakkausta tai erikseen uunia myöten kaikkea, koska silti kirpaisee liikaa kukkaroa, olin päättänyt että kokeilen jotain, mitä pystyy käyttämään ilman uunia. Prismassa joskus näin esnimmäistä kertaa jotain, oli pakkauksessa sekä väri- että päälyslakka ja maksoi jonkun 12 euroa. En kumminkaan jotenkin koskaan raaskinut niitä ostaa, koska kuntuivat jotenkin hurjan kalliilta. Kumminkin ne kummittelivat mielessä kovasti ja aloin tekemään netillä hakua geelilakoista joissa ei tarvitse uunia.

Törmäsinkin sitten IsaDora merkkiseen lakkaan jota oltiin suurimmaksi osaksi kehuttu todella paljon, hintaa näille tuli itselläni sellaiset 19e väri- ja päälyslakan kanssa. IsaDora Gel Nail Lacquer sarjaan kuuluu tällä hetkellä 16 eri sävyä joista kuusi on kausisävyjä.

Kuva lainattu netistä

Tykkään kovin, että on aika paljon vaaleita ja neutraaleja värejä, joita haluan itse paljon kynsilakoilta. On kiva kun kynnet näyttävät huollitelluilta ja samaan aikaan eivät pistä kovin siltmään ja kulumat eivät näy niin hyvin, joka itselle on ainakin tärkeää, koska aina ei jaksa eikä kerkeä kynsiä hoitamaan.


Itse nyt otin hieman räväkämmän värin joka on vain niin herkullisen ihana! Mutta kaiken tuhoaa jo se, että olen järkyttävän surkea lakkaamaan kynsiä. Oppia sitä ikä kaikki, pitää siis vain jaksaa sinnikkäästi lakkailla nii kai sitä pikkuhiljaa alkaa oppimaan. Alkuun siis lakataan kaksi kerrosta värilakkaa jonka jälkeen odotetaan 3 minuuttia ja levitetään päälyslakka joka kuivuu päivän tai keinovalossa! Kosketuskuivaksi tuli noin 2 min (en uskaltanut kokeilla aikaisemmin) ja 10 min päästä uskalsi jo alkaa tekemään jotain. Jotenkin ihanan nopeaa kuivua verrattuna normaaliin lakkaan. Olisin kyllä odottanut paksumpaa koostumusta värilakalle, mutta eipä minulla juurikaan ole kokemusta kynsienhoidosta muutenkaan.


Mulla on ihan järkyttävässä kunnossa kynsinauhat ja koko homma on hieman suttuinen, mutta silti on kiva lakkaus näin ensiyrittämällä. :D Todella kiiltävä nätti pinta, lakkahan lupaa että kestäisi viikon kiiltävänä, mutta saas nähdä. Olen itse tyytyväinen jos lakka edes pysyy 3 päivää kunnollisena, voittaa sillon kaikki lakat mennen tullen, ja sitten näitä voisi ostaa lisääkin. Kuvissa tottakai näyttää ihan pöntöltä, mutta kyllä silti koko ajan kynsiä vain tuijottelee. :D


Aloitin kanssa samalla kokeilun, että öljyän kynsinauhani joka päivä. Uskoisin että viikossa jo tapahtuu muutoksia, olisi todella mukavaa jos tuo jäisi tavaksi, nyt olen vasta 3 päivää öljynnyt, mutta tuntuu että on jotenkin jo paljon paremmassa kunnossa. Ei enään niin kuivan oloiset ja kynnenvihaset ovat vähentyneet. Ihanaa innostua kynsien hoidosta, sitä on niin mukavaa tehdä samalla kun tuijottaa jotain turhaa sarjaa MTV:ltä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti