tiistai 21. heinäkuuta 2015

Uusi matto, paljon ongelmia.


Julkaisu ei ollutkaan tullut kun yritin, jotenka tässä pari päivää myöhässä. :)

Päätin virkata itselleni afrikankukista maton, mutta eipähän tuo tietenkään mennyt suunnitelmien mukaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni tullut edes kokeiltua afrikankukkia (en tajua miten olen tähän asti "selvinnyt", sillä tullu virkkailtua 18 vuotta) jotenka en tietenkään tajunnut, että sakaramäärähän vaikuttaa siihen, kuinka palat istuvat yhteen. Tuon tajuttua maton loppuvaiheilla, totesin että en ala purkamaan nyt yhtään mitään, vaan katselen miten saisin yhdisteltyä jonkin näköisen järkevän kokonaisuuden. 


Tässä se nyt sitten olisi, vielä viimeistely ja pingoitus. Harmittaa, en ole tyytyväinen, mutta tuli siitä kyllä paljon parempi kuin monista muista variaatioista joita yritin kikkailla. Ja trikookude on siitä huono, että paksuus vaihtelee jotenka ei mennyt ihan yksi yhteen. Matto siitä tuli! Täytyy vielä katsoa jääkö olkkariin vai meneekö makkariin sängys päätyyn. :)


Uutta prokkista siis kehiin, nyt sohvalle isoa tyynyä samoista väreistä. Toivon että kudetta eiittäisi kahteen, mutta sen saa sitten nähdä. Lopputuloksesta kuvia kunhan saan ostettua tyynyn sisään. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti