tiistai 14. heinäkuuta 2015

Väsymys, anna armoa!

Mä oon ollu nyt jotenkin ihan röyhkeen väsyny jo toista viikkoa. Hyvä että koiran edes jaksaa lenkittää. Tai tehdä ruokaa. Saatika tiskata. Oon kumminkin noista jotenkin selvinny, kiitos Joelin suurien hermojen että oon saanu nukkua aika "överipaljon", mutta kun tuntuu, että se on taas vain sellaista koiran unta. Ei ole oikein koskaan levännyt olo. Paitsi tottakai nyt kaksi viimeisintä yötä on mennyt täysin valvoessa ihan aamupäivään asti, joka kanssa laskee mielialaa aivan mahtavasti, koska tulee aivan surkee filis siitä, että koko päivä menee taas niinku lokin kakka tuulilasiin ku vielä koulukin alkaisi reilun kuukauden päästä. Ei musta vaan saa ihmistä tekemälläkään, ei niin ei.

Toinen mikä on himpun verran ehkä sapettanut, että noita koiria mallia rotta on maapallo pullollaan, mutta eihän kukaan valmistaja valmista tietenkään esim. valjaita tai yhtikäs mitään hyödyllistä niille. Kaikki pitää tilata mittatilaustyönä tai tuunailla omin pikku kätösin. Tänään (hmm. Vai eilen? Huominenhan alkaa siitä kun on herännyt!) hurtan valjaat kokea rankan tuunauksen kun eihän ne nyt jumaliste vain istunut sitten ei niin millään. Nyt jo paljon paremmin, en kyllä ymmärrä miten noin pieniin valjaisiin ollaan käytetty noin isoja ja jäykkiä materiaaleja, eihän nuo kuin jonkun rotikan päällä liiku sulavasti. Huoh. Tosiaan, Nanon aikaisemmat Rukka Mini Comfort valjaat venyivät niin, että eilen sintti sitten näppärästi päänkolosta luikahti koko kropallaan läpi. Ei tuossa mitään kun toimii melkein kuin ajatus vapaana, mutta eihän raukkaparka osaa mitään autoja varoa, saatika että autoilija edes huomaisi toista. Harkintaan siis mittatilaus valjaat, olisiko kenelläkään ketään hyvää tiedossa joka tekisi?

Taas tähän minun heikompaan osa-alueeseeni: Luontokuvaukseen. Se on aivan järisyttävän hermoja vaativa homma (varsinkin jos jotain pulun tyylistä yrittää kuvata) ja suhteellisen hankalaa. Kaikki riippuu niin aina kaikesta. Mutta olen nyt jotenkin hieman hurahtanut tuohon, ja onhan sitä hyvä opetella varsinkin kun nyt alaan liittyvää koulutustakin aloittamassa. Tässä on parit otokset yhdeltä kuvausreissulta, ei mitään huippulaatua, tarkkuutta eikä mitään mutta ihan kivoja osasta tuli. Tosiaan: En enään ikinä kuvaa lintuja. Ne ei tykkää musta ei niin yhtään. Se on täysin mahdotonta, En varmaan sais hyvää kuvaa vaikka kököttäis puol tuntia paikallaan. :D








1 kommentti: