tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kolmelta aamuyöstä

Yön pimeydessä hän taas hiippailee pitkin asuntoa, kameran kanssa. En siis taaskaan saa nukuttua, unirytmi vain on niin persiillään kuin olla ja voi. Ja pitäisi kohta aloittaa koulu. Kyllä se siitä sitten kun eka kuukauden menee zombina tai jonkun aivokuolleen ja banaanin välimaastossa. Joka tapauksessa, mulla on ollut kunnon tuunaus vaihe päällä, kaikki vanha ja tylsä pitää saada uutta ilmettä ja samalla asunto on saanut uutta kuosia. En viitsinyt taaskaan ottaa kuvia uudesta asunnosta, kun tottakai täälä on kunnon käsityö sekasorto käynnissä, niinkuin aina. :D

Sain ystävältäni heille tarpeettomaksi jääneen leipälaatikon, jonka ei-niin-ihanasta ulkomuodosta huolimatta otin, koska ärsytti että leivät seilaavat missä sun sattuu. Pari päivää tuota kauheaa puista mötikkää katsoessani, päätin että roiskasen vain valkoista spray maalia pintaan ja se on siinä, silloin miellyttää silmää oikein hyvin.

Kuva lainattu netistä, en valitettavasti tajunnut ottaa kuvaa ennenkuin maalasin.

Tässä leipälaatikko jälkeen. Kuvassa näkyy, että ei tuo maali oikein tasaisesti mennyt, mutta luonnossa ei juurikaan huomaa, paitsi jos kunnolla luonnonvaloa tulee suoraan ikkunasta

Olen myös järkyttävä pinterest hirmu, joka metsästää ikuisesti niitä maailman parhaita askartelupaskartelu ideoita ja tuunaus juttuja, joita en koskaan pääse saamattomuudesta, unohduksesta tai rahattomuudesta ikinä tekemään. Olen jo niin pitkään halunnut tehnä pieniä origami tähtiä, mutta ei ole viitsinyt vain sitä varten ostaa värikästä paperia. Juuri kun olin bilteman sivuilta bongannut, että sielä on kohtuullisen hintainen lehtiö ja pääsisin näpertelemään, menin porukoilla varasto hieman penkomaan ja löysin käyttämättömän lehtiön jossa oli erivärisiä papereita. Sain muutamat noita ihanuuksia tehtyä, mutta enhän tietenkään tiedä mihin niitä käyttäisin.... Ideoita? :D Jotain tyllipilvi mobiilia ajattelin josta noita sitten killuisi.

Tässä ne ovat, ovat niiiin söpösiä <3
Jämälangat... Nuo oikea piru. Koskaan ei ole tarpeaksi niistä mihinkään järkevään työhön tai muuten vain lamppu ei syty, mutta nyt kerrankin sain puuvillalanka jämät käytettyä! Tein siis vanhaan ikeasta ostetuun tyynyyn päällisen jonka ompelin toiselle puolelle kiinni. Sai kivaa piristystä vanha koristetyyny.  En raaskinut Nanoa herättää kun kuvaa otin, niin tässä on kuva Naposen kanssa. (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti