perjantai 3. heinäkuuta 2015

Paavolan Tammi

Huh, nyt olen saanut jo asunnon ihan kodin näköiseksi ja kerennyt asettumaan, onkin aika uuden päivityksen, kun kerrankin sain aikaa itselleni ja koneelle. Kävin tuossa pari viikkoa sitten kaverini Idan kanssa taas kuvailemassa, tällä kertaa Paavolan tammea. Kävin jo hieman kurkkimassa kuvia etukäteen, millaisia otoksia tuosta oli otettu ja aika vaikuttaviahan nuo oli, täytyy myöntää.

Eihän matka tietenkään mennyt niinkuin haluttiin, kierrettiin koko luontopolku, ja kilometrejä ylimääräistä kun ei löydetty koko tammea. No kartta käteen, ja kun viimein löysimme viitan tammelle, kyllä taas sai kokea kuinka silmät korvassa onkan taas kulkenut, aika alkupäässähän tuo oli... :D Joka tapauksessa, oli kyllä upea kohde!

Tässä tuo kyhjöttää. Aikamoinenhan tuo oli, ja todella kaunis ja rauhallinen miljöö, oli mukavaa ja rauhoittavaa sielä hiljaisuudessa kuvailla kauniissa metsämaisemassa.

Tässä koko komeudessaan.

Oli jätetty myös tietoakin!

En ollutkaan tuosta aikaisemmin kuullut, vaikka lohjalla olen koko ikäni asunutkin. Oli hauska muutenkin tuo luontopolku, pitää joskus ottaa ihan Nanokin mukaan sinne ja mennä töpöstelemään. (: Jotain luin netistä, että pidetään ainakin suomen isoimpana tammena, tiedä sitten miten on. Iso tuo ainakin oli :D Matkalla päätettiin kanssa poiketa kuvaamassa vähän koskea, oli minun ensimmäinen kerta. Joka kerta sitä oppii hieman jotain uutta ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti